2009. január 22., csütörtök

Tánci

Mami dokumentálni szerette volna a tánctudományomat,helyette a sikítótudományomból kapott ízelítőt:)

Virtuális ölelelés


“Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. :)))Lényege, hevenyészett fordításban: “Ha blogolsz, hiszel a “proximitásban” a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!”
Fruzsitól kaptuk,és nagyon köszönjük.Nem csak ezt,hanem a sok fincsi receptet is,amivel megkönnyíti Mami életét.A majorannás vega májashurkájáért meg extra jutalompuszi illeti!
Mi is továbbküldjük,nem is szeretnénk válogatni,hogy kinek,mindenki,aki erre jár nyugodtan vegye magára!Egyedül Maya-cicót emelem ki,de ezt a kivételezést remélem megbocsájtjátok!Tudjátok,ilyen a szerelem...
Lilypie 3rd Birthday Ticker