2008. december 10., szerda

Kos gyerek (március 21 - április 20)


A Kos gyermek igazi kis energiabomba. Örökmozgó, vidám, lelkes és lendületes. Minden érdekli, mindenre kíváncsi, de semmi sem köti le hosszú távon a figyelmét.

A legkedvesebb játékai is csak ideig-óráig szórakoztatják, lelkesedése hamar alábbhagy. Éppen ezért célszerű olyan ajándékot vásárolni neki, amelyet nem sajnálunk, ha idejekorán a polcra, a megunt játékok közé kerül.
A kis Kos nagyon szeret mozogni, és remekül érzi magát a szabadban, ahol kedvére szaladgálhat, ám nem árt az óvatosság: jó, ha tudjuk, csemeténknek nem erőssége a fegyelem, és nagyon nehezen viseli a rendszabályokat. Puffog, duzzog, megsértődik a legjobb indulatú szülői figyelmeztetésen is - ha az épp a játék hevében éri. Az intelmeket sokszor meg sem hallja, és a büntetés lejárta után ugyanott folytatja a "tiltott" tevékenységét, ahol abbahagyta...mint aki meg sem hallotta, mit mondtak neki az imént.

Hmmm.....

Szaloncukor!!!


Mégis lesz szaloncukrom!!!Mami ragaszkodik az egészséges táplálásomhoz,plussz a kineziológus néni egyenlőre eltiltott a tejtermékektől és a búzaliszttől,ezért a szaloncukorkérdés a levegőben lógott.De Mami agyából kipattant az isteni szikra,és megnézte a reformcukrász weboldalát,mert a szülinapi tortámat onnan rendeltük,és isssteni volt.És láss csodát,készítenek szaloncukit,három ízben,és megfizethető áron.Hurrrááá!!!

Karácsonyi zene


Szolgálati közlemény!!!

Mami szeretne karácsonyi cd-t,mégpedig olyat,amin az amerikai filmekben szereplő jó kis csöpögős zenék vannak,amit ha meghallunk,azonnal karácsonyi hangulatunk lesz.Ha van ötletetek (elég a cd címe is),akkor légyszi-légyszi írjátok meg!!!Előre is köszönjük a segítséget:):):)

Lilypie 3rd Birthday Ticker