2008. december 10., szerda

Kos gyerek (március 21 - április 20)


A Kos gyermek igazi kis energiabomba. Örökmozgó, vidám, lelkes és lendületes. Minden érdekli, mindenre kíváncsi, de semmi sem köti le hosszú távon a figyelmét.

A legkedvesebb játékai is csak ideig-óráig szórakoztatják, lelkesedése hamar alábbhagy. Éppen ezért célszerű olyan ajándékot vásárolni neki, amelyet nem sajnálunk, ha idejekorán a polcra, a megunt játékok közé kerül.
A kis Kos nagyon szeret mozogni, és remekül érzi magát a szabadban, ahol kedvére szaladgálhat, ám nem árt az óvatosság: jó, ha tudjuk, csemeténknek nem erőssége a fegyelem, és nagyon nehezen viseli a rendszabályokat. Puffog, duzzog, megsértődik a legjobb indulatú szülői figyelmeztetésen is - ha az épp a játék hevében éri. Az intelmeket sokszor meg sem hallja, és a büntetés lejárta után ugyanott folytatja a "tiltott" tevékenységét, ahol abbahagyta...mint aki meg sem hallotta, mit mondtak neki az imént.

Hmmm.....

2 megjegyzés:

  1. na mégeccccccer a biztonság kedvéért, karácsonyi zene: www.karacsony.centrumnet.hu ingyen csudijó zenék, jó böngészést, puszi nektek

    VálaszTörlés

Lilypie 3rd Birthday Ticker