2009. október 20., kedd

Tekintettel a rossz időre...

...beszorultunk a lakásba,melynek eredményeképpen:De csak azért,hogy gondoskodjak valami elfoglaltságról Mami számára;-)
És persze csak akkor vagyok hajlandó aludni,HA AZ ÖSSZES-ÖSSZES JÁTÉKOM A HELYÉN ALSZIK.Naná,hogy a rendrakásban nem vagyok hajlandó részt venni:)

9 megjegyzés:

  1. Áááá, mintha a Hunor által kreált őskuplerájt fotóztad volna le. Kicsit megnyugodtam, hoyg másgyerek is ilyen gyerek. ;)

    VálaszTörlés
  2. Jézus atya úr isten! Na ezt láná a Kornél!!!:-)

    VálaszTörlés
  3. nálunk ez napi szinten min. 5ször fordul elő, aztán elpakolok,és újra...:))

    VálaszTörlés
  4. "A rendrakás a kisemberek mániája, a zseni átlát a káoszon is!" amúgy nálunk sincs ez másként :-))

    VálaszTörlés
  5. Nellianyu!Akkor Marci a zseni én meg a kisember?:)
    Hát megnyugodtam ,hogy szinte mindenkinél így van.Ha jobban belegondolok mi is ilyesmi bulikat rendeztünk a szobánkban az öcsémmel kiskorunkban:)
    Bettyó!Szívesen kölcsönadom Marcit,ha sokkolni akarod Pingvin bácsit;-)

    VálaszTörlés
  6. ne vedd magadra nem rád értettem ezt nekem is úgy mondták, mikor gyerek voltam és állati kupi volt nálam. Azóta fordult a kocka, én pakolom a rendet, a gyerek meg a kupit. :-))

    VálaszTörlés
  7. Nellianyu!Mi meg Anyuéknak mondtuk ezt mindig,mikor rá akartak venni a rendrakásra:):):)De vicces nem vettem magamra:):):)

    VálaszTörlés
  8. Ezzel engem ki lehet kergetni a világból... még szerencse, hogy a gyerekem szobája külön van a lakás lakható részétől... :) a nappaliban ilyet nem engedek meg, csak kicsiben ;)
    Szóval: detto!

    VálaszTörlés

Lilypie 3rd Birthday Ticker