2010. április 15., csütörtök

AZ ÉLŐ MÁTRIX


A szerző véleménye:AZ ÉLŐ MÁTRIX - Egy film a gyógyítás új tudományáról

Új rálátás a testünk, tudatunk és egészségünk összefüggéseire

Az Élő Mátrix A Gyógyítás új tudománya, (teljes estés) filmben megismerhetjük azt a finoman átszőtt hálót, melyben az egészségünket befolyásoló tényezők rejteznek. Felfedezhetjük az egészségről alkotott legújabb elméleteket, az emberi test-mező kvantum fizikájától indulva a szív koherencián át az információs gyógyításig. Tudósok, pszichológusok, bioenergetikai kutatók és holisztikus gyógyítók osztják meg velünk tudásukat, élményeiket és felismeréseiket.

Tudományos alapokon nyugvó gyógymód vagy „csodálatos gyógyulás?

Egy agyvérzést szenvedett görög kisfiú családja az újra-kapcsolódó gyógyítás segítségével javít a kisfiú életminőségén. Egy gyógyíthatatlan agytumorral diagnosztizált brit asszony a neurolingvisztikai programozásba veti bele magát. Egy krónikus fáradságban szenvedő amerikai asszony, miután minden más csődöt mondott, az információ alapú gyógymódot kezd alkalmazni. Mindhárman csodálatos gyógyuláson mennek keresztül.

A filmben a kutatók és gyógyítók felfedik a gyógyulások hátterében meghúzódó tudományos elméleteket és megosztják velünk elképzeléseiket, hogy ezek az új felfedezések hogyan befolyásolhatják a jövő orvoslását. A film itt nézhető meg.

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Igaz csak a felét néztem meg a filmnek, mert már igen csak mennem kéne a dolgomra :-)) szóval szerintem nagyon jó, és akinek van ideje nézze meg!
    Én hiszek ebben, egyébként is hiszek az Univerzum erejében, olvasom a Titok könyvet is. Csomó mindent kértem már az univerzumtól és tényleg működik. Hinni kell benne, bár van hogy én is kételkedek magamban :-( Gyógyítással kapcsolatban csak 1 tapasztalatom volt, mikor Bettyó "távgyógyította" Blankát. Tök érdekes volt, mert nem tudtam mikor csinálja, de a rossz állapotú, egy helyben ülő gyerekem egyszer csak elkezdett jó kedvű lenni és futkározni ... stb. Felhívtam Bettyót és kiderült, pár perce hagyta abba a kezelést. :-))

    VálaszTörlés