2010. június 26., szombat

Balcsin

Mama és Papa meghívott minket,hogy töltsünk el velük egy hétvégét Balatonon.Természetesen mindenféle kényeztetésben részünk volt.Az időjárás nem volt épp kánikulai,de nincs okunk panaszra,mert az eső csak utolsó nap érkezett,akkor pedig Kehidakustyán fürdőjének védelmét élveztük.

Voltunk hajókázni kétszer is.Először egy szuper vitorláson,másnap pedig egy gőzhajón.Azért az időjárás nem tarthatott vissza attól,hogy élvezzem a Balaton hullámait.


 Kaptam Papáéktól pecabotot,amit fel is avattunk,de hiába vártam a halacskákra,egy sem akadt a horgomra.Pedig már alig vártam,hogy lehessen egy kívánságom mielőtt visszadobom.Voltunk Keszthelyen Festetics kastélyban is.Na ott a halastóban aztán volt elég aranyhal,csak sajnos a bácsik nem engedték,hogy pecázzak.Vízibiciklin is utaztunk,és Mamival az elejére kifeküdtünk napozni.

Svédasztalos reggeli és ebéd volt,és Mami nagyon büszke volt rám,mert mindig választottam magamnak reszelt répát,és vacsorára egyik nap párolt zöldségeket kértem,desszertnek pedig a sok fincsi süti helyett dinnyét:)
Cicó nagyon hiányzott,sokat emlegettem:
-Nagyon jó itt,csak azt sajnálom,hogy Cicó nem jöhetett velünk (mindezt olyan gyászos képpel adtam elő,hogy csuda)
-Anyuci!Papa vesz nekem pecabotot.Ha lesz rózsaszín a boltban veszek Cicónak is!

Jó sűrű hétvége volt,nem unatkoztunk!És nem mellesleg nagyon jó volt együtt lenni Apával 3 napot.Nem is tudom mikor volt benne részem:)

4 megjegyzés:

 1. Hova tűntetek? Miért nem írtok???
  Már senki sem ír blogot akit szeretek olvasni :-((

  VálaszTörlés
 2. Timike!Minden nap elhatározom,hogy na ma írok egy postot.Lenne is miről,de aztán inkább vmi mást csinálok.Keveset is vagyunk itthon.De azért olvasok mindenkit,akit eddig,csak megjegyzést nem írok oda sem.Nem tudom miért,de így alakult.Most elutazunk két hétre,talán utána.Ha meg nem,akkor összefuthatnánk.Bettyóékkal együtt:)Puszi nektek!

  VálaszTörlés
 3. Sziasztok!

  Sejtem és tudom hogy miért nem írsz ... mert Bettyóci (vele is olyan régen találkoztunk már) mondta, hogy alig van időtök. Család, tanultok, főztök ... satöbbi :-) Aki gyereke, családja van az tudja mi is a helyzet. Időhiány sajnos.
  Nagyon jó pihenést, nyaralást kívánok - 2 hét??? hmmm de irigy vagyok :-))) - nektek, remélem szuper időtök lesz! Utána kérünk beszámolót!

  Puszi nektek és talizzunk mindenképpen még a nyáron ...

  VálaszTörlés
 4. Azért tényleg írhatnál már...:)

  VálaszTörlés