2010. március 30., kedd

Szülinapi ereszd-el-a-hajam-PARTYIgaz,hogy majd csak szerdán leszek szülinapos,de a barátaim már vasárnap felköszöntöttek.A helyi közösségi házban láttam Őket vendégül.Jó sokan voltunk,és a buli fergetegesre sikerült.Igaz,az elején volt némi ütközés a nyugdíjas klubbal,a Mamikák is velünk akartak bulizni,de aztán szerencsére meggondolták magukat és visszavonulót fújtak.
Amikor Mami megkérdezte kit hívjunk meg a szülinapomra Anyucit,Apucit és Keeszkaput kértem.Keeszkapu sajnos nem lehetett jelen,de lélekben ott volt velünk,és a nyakamban elmaradhatatlanul ott lógott a nyaklánca,amit mostanában mindig hordok.Keeszkapu nem jöhetett,de helyette sok  barátom eljött és mindenki hozott gyönyörűséges ajándékokat.Ott volt természetesen Cicó ,Pí,Dani,Ricsimnanó ,Angyal-Levi,Emma és Oli, Bogi,Blanka  ,Flóra,mégegy Emma.És minden barátom hozta a szüleit is.Mami tervezett játékokat is,de annyira jól elvoltunk,hogy esélyt sem látott rá.hogy egy kupacba tereljen minket.Volt saját bohócunk Pingvin Bácsi (Mayaapu) személyében,Kattka néni pedig buszsofőrt játszott,egy polifoam matracon szállítmányozott körbe minden gyereket,aki igényt tartott rá:).Pí és Dani nagyfiús játékában aktív résztvevő volt Levi.Csépelte a nagyfiúkat,ahol érte őket.Flóra segített gyertyát fújni,Ricsimanó pogácsaevésben volt verhetetlen.MégegyEmma az ajndékbontásból vette ki a részét,Bogi a lufikergetésből.Blankától megtudtuk,hogy néha a jó kislányokkal is el kell beszélgetni,Emmának pedig csudaszép copfjai voltak.Oli is kezd nagyfiúsodni.Cicó pedig!Hisz tudjátok!Ő CICÓ...
A szülinapi Tűzoltó Sam-es tortám óriási sikert aratott.Mami csak az ostyát rendelte,a többit a saját kis kacsójával készítette.(A főzős blogon majd kifigyelhetők lesznek a receptek.Hamarosan...).Nagyon jól éreztem magam,a többiek is azt mondták (mertek volna mást mondani),hogy szuper buli volt.Összetűzések nélkül megúsztuk a délutánt-estét,ami azért lássuk be,hogy felér egy csodával.A szüléinapi ünnepségsorozat pedig még folytatódik...Ja,és a nap aranyköpése:"Ha nagy leszek én leszek Cicó Apukája":):):)Nesze neked Pingvin bácsi.Mami nem tudta eldöteni,hogy Bettyóra vagy Cicóra ácsingózom inkább?


7 megjegyzés:

 1. Bizony szuper volt a buli ... nekem az tetszett a legjobban, hogy Marci olyan okosan és szépen megköszönte az ajándékát és még puszit is adott. Elolvadtam Tőle. Olyan nagyfiú már, és egyre helyesebb :-))))
  A gyerkőcök pedig igaz, hogy túlpörögtek egyszer-egyszer, de azért nem volt vészes - figyelni kellett és néha ugrani :-)) pl: Blankát egy kislány alól kimenti, mert rajta ugrált :-))) - ahhoz képest, hogy nem ismerik úgy egymást jól eljátszottak. Blanka még nem érti, miért nem lehet valami(játék) akkor és úgy az övé ahogy elképzeli, ezért kemény hisztiket tud levágni. De egy beszélgetés kettesben mindig bejön, nekem ez vált be mint megoldás! :-))
  Na szóval minden remek volt, a zebratorta pedig isteni!!! Mert ugye nem csak egy torta volt :-))))))))

  VálaszTörlés
 2. BOLDOG SZÜLINAPOT MARCIPÁN!!!!!!!!!!!!! :-)))

  VálaszTörlés
 3. Nellianyu!Köszönjük!(Már megont nem tudok bemenni hozzátok:)

  VálaszTörlés
 4. Boldog szülinapot kívánunk Marcinak!

  VálaszTörlés
 5. most látom mit írtál! küldjek új meghívót???

  VálaszTörlés
 6. Igen-igen légyszi!Nem tudom miért dob le időnként:):):)Lehet nem szeret a blogotok;-DDD

  VálaszTörlés
 7. ááááá az ki van zárva. Küldök újat :-))

  VálaszTörlés